Як збити білки пропорції?

Співвідношення білка та цукру 1 до 2. Найкращий вік яйця – 3-5 днів (у хорошому магазині якраз такі). Найкраще використовувати дрібно кристалічний цукор. Якщо кристали великі, подрібніть у кавомолці.

Цукор Вимірюємо цукор. Краще взяти із дрібними кристалами. на кожен білок потрібно 50 г цукру.

Увімкніть міксер на максимальну швидкість і збивайте білки 1-2 хвилини, більше двох хвилин на це не піде (при збиванні двох білків). Маса має стати білою, щільною, коли виймаєте насадки – залишаються чіткі сліди. Якщо дати їй постояти, вона трохи осяде, але робити цього не треба (хоча завжди можна знову збити).

З появою піни оберти міксера збільште до максимуму і, коли піна стане пишною, поступово, "дощиком", введіть цукор. Після цього збивайте білки до розчинення цукруале не більше 5-6 хвилин.