Як збити розморожені вершки?

Так, заморожувала та розморожувала вершки. Тільки молочний жир може крупинками згорнутися. Після розморожування необхідна кількість вершків потрібно підігріти небагато (до розчинення жиру), і без фанатизму перемішати все міксером до однорідної маси.

Де використовувати заморожені вершки Ними можна прикрашати пироги, чізкейки, брауні, панкейки та вафлі. Тільки уявіть, якими апетитними потоками вони стікатимуть із ваших десертів. Вершки будь-якої жирності (10-35%), заморожені у формах для льоду, ідеально підходять для приготування соусів та додавання до кави.

Збиті вершки потрібно розморожувати інакше: просто відкрийте ємність і залиште їх за кімнатної температури на 20–30 хвилин. Злегка збовтайте вершкиякщо жирна частина сильно відокремилася від сироватки.