Як зробити хичини з картоплею

Як правильно їсти Хичини?

Зазвичай хчини подають, склавши чаркою і рясно змастивши вершковим маслом. У великих нерідко роблять отвір у середині, щоб покласти шматочок олії ще й під скоринку з тіста. Їдять лише руками, відриваючи по невеликому шматочку на один укус. А запивають айраном із коров'ячого молока.

Як смажити заморожений Хичин?

  1. Дістаємо хичин з морозилки та знімаємо індивідуальну упаковку;
  2. Відразу, не змащуючи поверхню олією, кладемо на розпечену сковороду;
  3. Обсмажуємо з кожного боку до золотистої скоринки;
  4. Готовий хичин змащуємо вершковим маслом;
  5. Подаємо на стіл і насолоджуємось смаком