Як зробити м'які смачні відбивні

Що робити, щоб відбивні були м'якими?

Добре б попередньо замаринувати відбивні в товченому часнику чи цибулі. Це додасть страві м'якості та пікантності. Особливо рекомендується виконати цю операцію з яловичиною, яка часто буває жорсткою – замочити її, наприклад, у вині або лимонному соку. Оцет також здатний розм'якшувати м'язові волокна.

Що робити, якщо відбивні вийшли жорсткими?

Насамперед варто взяти будь-яку каструлю, в яку вирушають відбивні. Потім потрібно придумати будь-який соус, який дозволить волокнам м'яса стати м'якшим.. Наприклад, добре для цієї мети підійдуть вершки з високим відсотком жирності. Вливаємо їх до відбивних, зменшуємо вогонь після закипання, прикриваємо кришкою.