Як зробити м'ясний асорті

Що входить до складу м'ясного асорті?

Нарізка м'ясного асорті може включати ковбасу різних сортів, шинку, буженину, бекон, шийку, відварене м'ясо, свинячу або яловичу мову, стегенця тощо. Окрасою м'ясного асорті цілком можуть стати тонко нарізаний курячий рулет, індичата, м'ясо кролика або дичину.

Що покласти на м'ясне асорті?

Навпаки, м'ясне та сирне асорті може включати будь-який тип вареного або в'яленого м'яса. Літня ковбаса, тушкована свинина, смажене або смажене курча, пепероні, салат з тунця, нарізаний стейк, копчений лосось або ніжки індички (відмінно підійде для осінньої вечірки або вечірки на честь Дня Подяки).