Як зробити маскарпоне з олії

Як виготовляють сир маскарпоне?

При виробництві маскарпоне вершки жирністю 25% підігрівають на водяній бані до 75-90 ° C і при перемішуванні додають винну кислоту (традиційний спосіб), лимонний сік або білий винний оцет, щоб розпочався процес коагуляції (згортання) молочного білка.

Чим можна замінити сир маскарпоні для крему?

Основні варіанти заміни

  • Сир рікотта – мабуть, найближчий і дієтичний аналог. …
  • Крем-Чіз. …
  • Сметана. …
  • Сир або сирна маса зі сметаною – не найкращий варіант для заміни маскарпоне, оскільки жирність цих продуктів навряд чи перевищуватиме навіть 25%. …
  • Мацон або грецький йогурт.