Як зробити так, щоб котлети не були сухими?
Лід чи холодна вода Є один непоганий прийом для надання котлетам соковитості – додати у фарш трохи дрібно колотого льоду або просто дуже холодної води – тоді при жарінні випаровуватиметься саме вода, а не м'ясний сік. Головне – не перестаратися із кількістю води, інакше котлети можуть розвалитися.
Як зробити сухі котлети соковитими?
Щоб наступного разу котлети вийшли м'якими та соковитими, уникайте таких помилок:
- Не додавайте у фарш для котлет більше одного яйця.
- Чи не додавайте чорний хліб, а краще батон, розмочений у молоці.
- Відбивайте фарш, щоб він наситився киснем і піднявся.
- Смажте котлети, а потім тушкуйте під кришкою.