Як зробити не сухі курячі котлети

Як зробити так, щоб котлети не були сухими?

Лід чи холодна вода Є один непоганий прийом для надання котлетам соковитості – додати у фарш трохи дрібно колотого льоду або просто дуже холодної води – тоді при жарінні випаровуватиметься саме вода, а не м'ясний сік. Головне – не перестаратися із кількістю води, інакше котлети можуть розвалитися.

Як зробити сухі котлети соковитими?

Щоб наступного разу котлети вийшли м'якими та соковитими, уникайте таких помилок:

  1. Не додавайте у фарш для котлет більше одного яйця.
  2. Чи не додавайте чорний хліб, а краще батон, розмочений у молоці.
  3. Відбивайте фарш, щоб він наситився киснем і піднявся.
  4. Смажте котлети, а потім тушкуйте під кришкою.