Як зробити підлив, щоб був густий

Я завжди до будь-якої м'ясної підливки додаю картопляний крохмаль. На смак ніяк не впливає і підливка завжди виходить густа. Я колись тефтелі обмокнула в муку і обсмажила, а потім залила водою з томатом і гасили. Так ось, борошно з тюфтель змішалося з підливою і вона стала в міру густою і без грудок.3 лип. 2015 р.

Що додати до підливи для густоти?

9 способів загустити соус чи суп І як зберегти його смак

  1. Пасероване борошно.
  2. Випарювання …
  3. Крохмаль …
  4. Желатин, агар-агар, пектин, камедь.
  5. Яєчний жовток …
  6. Сметана, вершкове масло, м'який сир.
  7. Вівсяні, кукурудзяні, рисові пластівці.
  8. Подрібнені у пюре овочі

Що робити, якщо підлива вийшла занадто рідкою?

Деякі кулінари додають пшеничне борошно, проте, набагато краще підійде кукурудзяний крохмаль – він легший, без присмаку та запаху. Попередньо крохмаль слід розвести водою або бульйоном до напіврідкого стану, потім додати в підливу, безперервно помішуючи..