Як зробити потіки глазурі на торті

Як покрити торт кондитерською глазур'ю?

Глазур у вигляді плиток або «монеток» потрібно розтопити на водяній бані. Якщо ви плануєте покривати нею торт, можливо, при нагріванні потрібно буде додати масу масло або вершки.. Це має бути вказано на упаковці. Дзеркальну глазур потрібно просто розігріти в мікрохвильовій печі (до 40 °C, якщо не вказано інше).

Як зробити патьоки на торті?

Як приготувати:

  1. Какао олію поставити в мікрохвильову піч на 2 хвилини.
  2. Шоколад розламати і покласти в масло какао. …
  3. Глюкозу та вершки довести до кипіння.
  4. Олію та шоколад добре перемішати до однорідності.
  5. У 4 прийоми влити вершки у шоколад. …
  6. Остудити емульсію до 30 градусів можна використовувати для дизайну.