Як зробити пряники для торта

Як зробити, щоб пряники стали м'якшими?

Надійний спосіб розм'якшити пряники – на піднос викласти нарізаний тонкими шматочками білий хліб, а зверху, просто на хліб, покласти пряники. Потім прибрати весь піднос у поліетиленовий пакет або обернути його харчовою плівкою. Залишити на 2-4 години, залежно від того, наскільки тверді пряники та якого вони розміру.

Як закріпити пряник на бік торта?

Під час випікання тісто «обійме» шпажку і пряник триматиметься. З мінусів та сама ситуація з місцем на деку, а ще паличку буде видно позаду пряника. 3 спосіб: закріпити шпажку в прянику відразу після випікання, поки він м'який. Після остигання пряника можна буде використовувати топпер.