Що можна покласти в самогон для смаку?
Змінити смак самогону дозволяють різні добавки:
- Лікувальні трави. …
- Ягоди, фрукти та горіхи. …
- Мед та прополіс. …
- Лавровий лист, перець (горошок), мускатний горіх та інші спеції. …
- Чай та кава. …
- Кора дуба або тріски. …
- Щоб змінити смак самогону можна використовувати цитрусові.
Як виготовити віскі з самогону?
Додати у банку дубову кору (попередньо запарити окропом на 10 хвилин, злити відвар, залити холодною водою на 15 хвилин і зцідити), вугілля та курагу. Залити півтора літри самогону, добре перемішати. Долити решту самогон. У банку не повинно залишатися вільного місця, тобто потрібно наповнювати по шийку.