Як зробити шоколадну смужку

Як зробити гілочки із шоколаду?

Наповнюємо шоколадом кондитерський мішок, робимо отвір того діаметра, який товщини гілочки хочемо отримати. Наливаємо в склянку крижану горілку, чим більше наллємо, тим довші гілочки зможемо отримати, у шоколаду буде більше простору, якщо корчі потрібні візерунчасті, витончено вигнуті.

Як прикріпити шоколад до торта?

Закріпити їх у самій фігурці під час створення або складання, коли шоколад ще пластичний. А потім просто потрібно буде намазати шоколадом місце кріплення до торту, помістити шпажку в сам торт та "зафризити" місце прикріплення фігурки до поверхні торта. З таким кріпленням навіть шоколадні кулі нікуди «не втечуть».