Як роблять глазуровані сирки?
Глазують їх при температурі 60 ◦ З какаосодержащей глазур'ю. Її склад виглядає так: какао-порошок, цукор, ванілін і лецитин, що запобігає розшаровуванню глазурі. Надлишки глазурі здуваються за допомогою теплого повітря, що подається вентилятором через повітряне сопло глазурувальної машини.
Що входить до складу сирок?
Сир сирний з ваніллю 40 г.
склад | сир, цукор, масло вершкове, шоколадна глазур, ароматизатор – ванілін |
---|---|
Харчова цінність | Містить у 100 г продукту: Жира – 25 г Білки – 7,5 г Вуглеводи – 33,5 (в т.ч. сахарози 32,0 г) |
Енергетична цінність | 389 ккал / 1622 кДж |