Як приготувати макарони, щоб вони не були сухими?
- Правильне співвідношення інгредієнтів. Запам'ятати потрібно просту формулу: на кожен літр рідини має доводиться не більше 100 грамів макарон. …
- Коли додавати продукт у воду Ні у жодному разі не можна відправляти макарони у холодну рідину. …
- Коли солити блюдо.
- Не використовувати кришку …
- Залишити трохи води
Як правильно готувати ріжки?
Закиньте макарони в киплячу воду, перемішайте, дочекайтеся закипання і трохи зменшіть вогонь. Накривати їх кришкою не потрібно, щоб вода не википіла. До закипання макарони потрібно кілька разів добре перемішати. Після закипання дрібні макарони варять 6 хвилин, а великі або довгі – 8-9 хвилин.