Як зробити смачні ріжки

Як приготувати макарони, щоб вони не були сухими?

  1. Правильне співвідношення інгредієнтів. Запам'ятати потрібно просту формулу: на кожен літр рідини має доводиться не більше 100 грамів макарон. …
  2. Коли додавати продукт у воду Ні у жодному разі не можна відправляти макарони у холодну рідину. …
  3. Коли солити блюдо.
  4. Не використовувати кришку …
  5. Залишити трохи води

Як правильно готувати ріжки?

Закиньте макарони в киплячу воду, перемішайте, дочекайтеся закипання і трохи зменшіть вогонь. Накривати їх кришкою не потрібно, щоб вода не википіла. До закипання макарони потрібно кілька разів добре перемішати. Після закипання дрібні макарони варять 6 хвилин, а великі або довгі – 8-9 хвилин.