Як зробити стейк на сковороді гриль.

Як правильно смажити на сковороді гриль?

Не потрібно лити олію на сковороду. Замість цього безпосередньо перед смаженням змастіть маслом ребра розпеченої сковороди гриль за допомогою пензлика або серветки, або змастіть сам продукт, який ви збираєтеся смажити.. 2. Сковорода гриль добре просмажує поверхню, але всередину продуктів жар проникає повільно.

Скільки смажити стейк із свинини на сковороді гриль?

Викладаємо шматки свинини на гриль та обсмажуємо з двох сторін до появи рум'яної скоринки близько 3-4 хвилин. Коли одна сторона просмажилася посипаємо її сіллю та сумішшю перців. Аналогічно чинимо з другою стороною стейка; Як тільки м'ясо просмажилося, вогонь зменшуємо та готуємо ще 2-3 хвилини з кожного боку.