Як зробити торт форми шоколадки

Як правильно залити шоколад у форму?

Переливаємо шоколад у кондитерський мішок або прямо з миски розливаємо шоколад за формами. Наприклад ми використовуємо форми для чудо-троянд. Шоколад не заливаємо зверху, втикаємо кінчик мішка в пелюстки і видавлюємо прямо в суцвіття квіточок. Так вдасться досягти максимально рівних пелюсток з найменшими зусиллями.

Як прикріпити на торт шоколадні фігурки?

Закріпити їх у самій фігурці під час створення чи збирання, коли шоколад ще пластичний. А потім просто потрібно буде намазати шоколадом місце кріплення до торта, помістити шпажку в сам торт і зафризувати місце прикріплення фігурки до поверхні торта.. З таким кріпленням навіть шоколадні кулі нікуди «не втечуть».