Як зробити вдома рисовий крохмаль

Беремо звичайний блендер та порціями подрібнюємо рис. У мене блендер не розмелює в пилюку, тому я скористалася ще й кавомолкою. Борошно, що вийшло з рису, заливаємо водою і додаємо соду 3-4 столові ложки, перемішуємо, і нехай знову стоїть годин 5. Перемішувати необхідно разів 5-7 за цей час.16 травня 2012 р.

Як зробити крохмаль із рису?

Рисовий крохмаль одержують із круглого, довгозерного або бурого рису шляхом очищення зерна від рослинного білка їдким натром.. Харчова цінність на 100 г Калорійність розрахована для сирих продуктів.

Що таке рисовий крохмаль?

Рисовий крохмаль (одержують із мелених зерен рису) – сипучий порошок білого кольору, що надає вирівнювальну, відлущувальну, пом'якшувальну та антиоксидантну дію, надає шкірі бархатистість, балансуючи її.