Як зробити вершки 10

Як зробити вершки 10 відсотків?

Технологія приготування досить проста. Охолодіть вершки і почніть збивати міксером або віночком, одночасно починайте всипати сухий загусник невеликими порціями. Збиваємо до загусання та збільшення вершкової маси в обсязі. Після приготування раджу охолодити збиті вершки 5-10 хвилин.

Як зменшити відсоток жиру у вершках?

Чим замінити вершки в пасті Якщо вам хочеться зробити вершки не такими жирними, поміняйте пропорції молока та олії. Для вершків жирністю 20-25% пропорція складе 1,5: 1 (наприклад, 200 мл молока і 130 г олії), а для жирності 10-15% – 3,5: 1 (наприклад, 200 мл молока та 60 г олії) .