Як зробити вино солодше після бродіння

Чи можна додавати цукор у вино після бродіння, щоб зробити його солодшим? Так, насолода вина, що відбродило, можна регулювати за смаком. Цукор додають із розрахунку 20-250 грам на літр. Після додавання цукру вино обов'язково потрібно зберігати у темному приміщенні при температурі 8-16°C.29 лют. 2016 р.

Чи можна підсолодити вино після бродіння?

Після того, ви можете просто підсолодити вино на Ваш смак. Важливо, щоб процес бродіння вина повністю завершився, перш ніж додавати підсолоджувач разом з сорбатом калію і метабісульфітом калію. Один із способів абсолютно переконатися в закінченні бродіння – перевірити вино за допомогою ареометра.

Як підвищити насолоду вина?

Розбавляти слід до цукристості 14-15%оскільки у вині є спирт, накопичений під час першого бродіння. Якщо заміряти цукристість нічим, додавати воду або сік потрібно не більше 10-15% від обсягу – вино має залишитися солодким, але не нудотним.