Як зробити з женьшеню відвар

Корінь женьшеню дрібно наріжте, покладіть 2-4 столові ложки кореня в чайник і залийте окропом. Отриманий чай, швидше за все, буде занадто міцним, тому не забувайте розбавляти його чистою водою, доки не отримаєте бажаного смаку. Додайте м'яту, лимон та мед, щоб напій став ще смачнішим.3 травня 2021 р.

Як зробити ліки з женьшеню?

Для приготування домашнього засобу беріть 10 г кореня та 100 мл 70-відсоткового спирту. Наполягати він має довго — близько двадцяти днів. Потім процідіть рідину і зберігайте її в темному місці в темній склянці. Є ще один рецепт настоянки: 50 г кореня заливаєте на 3 години кип'яченою солодкою, але холодною водою.

Як правильно приготувати корінь женьшеню?

Сухий корінь Попередньо потрібно подрібнити до стану порошку. Близько 30 г сухої суміші помістити в скляну тару і залити літром горілки. Настоюються ліки у темному місці 4 тижні, після чого його потрібно процідити за допомогою сита чи марлі. Вживати відповідно до рекомендацій лікаря.