Як зробити збиті вершки самому будинку

Як зробити збиті вершки в домашніх умовах?

Вершки добре охолодити в холодильнику (кілька годин). Холодні вершки налити в миску чи чашу для збивання. Збивати вершки на середній швидкості, до того моменту, коли стають видно сліди від віночка. Невеликими порціями додавати просіяну цукрову пудру та продовжувати збивати, не змінюючи швидкість міксера.

Як зробити збиті вершки вручну?

Ручний віночок

  1. Охолодити вершки, тару, інструмент.
  2. Поставити миску в тазик, поглибити її, щоб кубики льоду облягали зовнішню сторону. …
  3. Вилити у посуд продукт.
  4. Збивати сировина віночком із середньою швидкістю протягом близько 2 хвилин, поки вершки не стануть густішими, ніж спочатку.
  5. Далі збивати із максимально можливою швидкістю.