Як зрозуміти, що хумус зник?

Поганий хумус починає кислити Якщо ви жити не можете без поживної та багатої рослинним білком закуски з нутового пюре, вам буде корисно знати, що хумус, який справді зіпсувався, набуває нетипового кислого смаку.Aug 26, 2018

Термін придатності у першому випадку – 6 місяців, при температурі зберігання від +2С до +12С., у другому – 10 місяців, при температурі зберігання від +2С до +25С. Після розтину Хумус можна зберігати у холодильнику трохи більше 72 годин.

Термін придатності закритої баночки становить 10 місяців, а відкриту рекомендується зберігати у холодильнику та вжити протягом 72 годин.

Куди простіше з хумусом у скляній банці, адже він і зберігається довше, і для зберігання не потрібно холодильника. Таким чином, російський споживач у магазинах може зустріти Хумус з дуже різним терміном придатності.