Зігнути продукт. Макарони із твердих сортів пшениці добре гнуться, а з м'яких – легко ламаються. Варити макарони. Якщо вони після цього втратить форму і почнуть злипатися, а вода, в якій ви їх приготували, сильно помутніє – значить, вони з м'якої пшениці.
Група А є макарони з борошна тільки твердих сортів пшениці, група Б – продукцію з м'якої склоподібної пшениці, група В – з хлібопекарського борошна. Крім того, тверді сорти пшениці можна ідентифікувати на упаковці за словами durum, «пшениця твердих сортівабо semolina di grano duro.
На упаковці має бути маркування сорти пшениці, з яких виготовлено продукт. Група А – макарони з борошна лише твердих сортів пшениці, група Б – з борошна, виготовленої з м'якої склоподібної пшениці, група В – з борошна пшеничного хлібопекарського.
Які макарони з твердих сортів пшениці найкращі
- Найкраща паста з твердий пшениці
- Mancini.
- Granmulino.
- MAKFA.
- «Дон Макарон гурман»
- "Амерія"
- «Шебекінські»
- «Роллтон»