Як зрозуміти, що солона риба зникла?

Головні ознаки зіпсованого лосося

  1. Запах риби. Варто понюхати продукт. …
  2. Білий шар. Сира риба зіпсуваласяякщо на її поверхні утворилася напівпрозора плівка білого кольору. …
  3. Консистенція риби. Перед тим як готувати страву, вивчіть цей пункт. …
  4. Очі риби. …
  5. М'ясо. …
  6. Термін придатності.

Для засолювання годиться будь-яка риба….Якого гатунку?

  1. чисту поверхню без зовнішніх ушкоджень;
  2. властивий цій рибі колір, без потьмарення;
  3. на поверхні може бути жовтий наліт окисленого жиру, що легко видаляється, незначна збитість луски;
  4. консистенція має бути від соковитої до щільної;
  5. обробка рівною;

У холодильнику Стандартний час безпечного перебування продукту у спільній камері – 5 діб. Вказана тривалість стосується малосольної риби. Середньосолоний продукт зберігається протягом 2-х тижнів, а при приміщенні риби у концентрований соляний розчин термін придатності збільшується до місяця.