Головні ознаки зіпсованого лосося
- Запах риби. Варто понюхати продукт. …
- Білий шар. Сира риба зіпсуваласяякщо на її поверхні утворилася напівпрозора плівка білого кольору. …
- Консистенція риби. Перед тим як готувати страву, вивчіть цей пункт. …
- Очі риби. …
- М'ясо. …
- Термін придатності.
Для засолювання годиться будь-яка риба….Якого гатунку?
- чисту поверхню без зовнішніх ушкоджень;
- властивий цій рибі колір, без потьмарення;
- на поверхні може бути жовтий наліт окисленого жиру, що легко видаляється, незначна збитість луски;
- консистенція має бути від соковитої до щільної;
- обробка рівною;
У холодильнику Стандартний час безпечного перебування продукту у спільній камері – 5 діб. Вказана тривалість стосується малосольної риби. Середньосолоний продукт зберігається протягом 2-х тижнів, а при приміщенні риби у концентрований соляний розчин термін придатності збільшується до місяця.