Якого місяця встигають патисони?

Дозрівають після сходів всього за 35 днів.

Патісони відносяться до теплолюбних культур і у відкритий ґрунт висаджуються наприкінці травня – на початку червня, коли мине загроза весняних, поворотних заморозків і ґрунт у коренному 15 см шарі прогріється до +14…+17 °С.

У біологічній стиглості плоди можуть зберігатися буквально до квітня-травня. Про настання біологічної стиглості вам підкаже колір шкірки, як правило, вона стає світлішою, білястою, у деяких сортів може навіть бути жовтою або помаранчевою.

Посів на розсаду для відкритого ґрунту проводять на початку травня, щоб рослини були готові до висадки на початку червня. Для отримання гарної розсади потрібно 30-35 днів. Сіють кабачки та патисони пророщеним насінням в торфоперегнійні горщики, розміщені в тепличках.