З чого краще готувати самогон

У цих місцях найкращою сировиною для браги вважається виноград, яблука та груші. З винограду виходять як чудова чача, і звичайний самогон. Яблука та груші використовуються для кальвадосу.1 бер. 2019 р.

Яке зерно краще для самогону?

Технологія проста, яка не потребує особливих навичок чи умінь. Смак зернового самогону залежить від культури, з якої його вигнано. З ячменю Ви можете отримати копію справжнього віскі, з пшениці самогон вийде м'яким, а з жита навпаки – міцним та різким. Я віддаю свою перевагу пшениці.

На чому зробити самогон?

Самогон або самогонка – міцний спиртний напій, що виготовляється в домашніх умовах шляхом перегонки через саморобні або заводського виготовлення апарати спиртовмісної маси (браги), одержуваної в результаті бродіння цукрового сиропу, цукроварних зернових, картоплі, фруктів або інших продуктів, що містять цукор.