З чого роблять гліцерин харчовий

Сьогодні харчовий гліцерин отримують з будь-яких рослинних олій (включаючи пальмову, як найдешевшу сировину) та жирів тваринного походження. Виробляють харчовий гліцерин шляхом гідролізу (при взаємодії з водою відбувається розкладання початкових субстанцій, під час чого виходить новий продукт).

Що входить до складу харчового гліцерину?

Гліцерин харчовий, 100 мл

склад:Glycamed 99.7% (виробництво – Німеччина);
Застосування:додається до кінцевого напою (самогону) для поліпшення/пом'якшення органолептичних показників;
Упаковка:ПЕТ упаковка з кришкою, що загвинчується.
Маса нетто:100 гр;
Виробництво:Росія, м. Москва;

Звідки беруть гліцерин?

Гліцерин вперше був отриманий в 1779 Карлом Вільгельмом Шееле при омиленні жирів у присутності оксидів свинцю. Основну масу гліцерину одержують як побічний продукт при омиленні жирів.. каталізатор утворюється аліловий спирт. Він при 190-270 ° C у водному розчині перекису водню перетворюється на гліцерин.Похожі