Сьогодні харчовий гліцерин отримують з будь-яких рослинних олій (включаючи пальмову, як найдешевшу сировину) та жирів тваринного походження. Виробляють харчовий гліцерин шляхом гідролізу (при взаємодії з водою відбувається розкладання початкових субстанцій, під час чого виходить новий продукт).
Що входить до складу харчового гліцерину?
Гліцерин харчовий, 100 мл
склад: | Glycamed 99.7% (виробництво – Німеччина); |
---|---|
Застосування: | додається до кінцевого напою (самогону) для поліпшення/пом'якшення органолептичних показників; |
Упаковка: | ПЕТ упаковка з кришкою, що загвинчується. |
Маса нетто: | 100 гр; |
Виробництво: | Росія, м. Москва; |
Звідки беруть гліцерин?
Гліцерин вперше був отриманий в 1779 Карлом Вільгельмом Шееле при омиленні жирів у присутності оксидів свинцю. Основну масу гліцерину одержують як побічний продукт при омиленні жирів.. каталізатор утворюється аліловий спирт. Він при 190-270 ° C у водному розчині перекису водню перетворюється на гліцерин.Похожі