З чого виходить найкращий самогон

Гарний самогон отримують з ягід шовковиці (шовковиці). 10 кг ягід розминаємо, додаємо в кашку цукор, дріжджі. 14 вер. 2015 р.

На чому виходить найсмачніший самогон?

У цих місцях найкращою сировиною для браги вважається виноград, яблука та груші. З винограду виходять як чудова чача, і звичайний самогон. Яблука та груші використовуються для кальвадосу. А звичайна самогон робиться буквально на всьому, що росте.

Як приготувати смачний самогон?

Очищення: що додати до самогон для смаку без домішок?

  1. Вугілля (деревного, активованого, для водяного фільтра). Речовину поміщають у ємність з самогоном на 3-10 днів. …
  2. Марганець. на кожні 3 л самогону розчиняють 3 г калію перманганату у склянці теплої води. …
  3. Харчова сода. …
  4. Пастеризоване молоко чи кефір.