Гарний самогон отримують з ягід шовковиці (шовковиці). 10 кг ягід розминаємо, додаємо в кашку цукор, дріжджі. 14 вер. 2015 р.
На чому виходить найсмачніший самогон?
У цих місцях найкращою сировиною для браги вважається виноград, яблука та груші. З винограду виходять як чудова чача, і звичайний самогон. Яблука та груші використовуються для кальвадосу. А звичайна самогон робиться буквально на всьому, що росте.
Як приготувати смачний самогон?
Очищення: що додати до самогон для смаку без домішок?
- Вугілля (деревного, активованого, для водяного фільтра). Речовину поміщають у ємність з самогоном на 3-10 днів. …
- Марганець. на кожні 3 л самогону розчиняють 3 г калію перманганату у склянці теплої води. …
- Харчова сода. …
- Пастеризоване молоко чи кефір.