Карбонат та корейка що краще

Приготовлені корейка та карбонад розрізняються лише у тому випадку, якщо це різні страви. Карбонат (безкісткова корейка) знаходиться на верхній частині спини. За життя вона мало задіюється свинею, тому м'ясо тут особливо ніжне. Використовують карбонат найчастіше для запікання.9 квіт. 2021 р.

Навіщо підходить карбонат?

Опис Свинячий карбонад без кісточки – це м'ясо, яке можна приготувати практично будь-яким способом. Незважаючи на зовсім невелику кількість жиру, з такої вирізки вийдуть соковиті відбивні та м'ясо французькою. Крім того, карбонад підійде для копчення та виготовлення делікатесів.

Яка частина туші називається карбонат?

Карбонад (фр. carbonade від латів. carbo — вугілля: «м'ясо, засмажене на вугіллі») — шматок свинини спинно-поперекового відрубу (як правило, корейка), смажені або запечені.