У чому користь Індичиних яєць?

Яйце індиче містить у своєму складі вітаміни А, D, В2, В6 та мікроелементи кобальт, йод, залізо, кальцій, фосфор. Щоденне вживання яєць індички благотворно впливає на покращення стану нігтів, волосся та зубів (калоризатор).

Індичині яйця – Джерело легкозасвоюваного білка та корисного холестерину, який не провокує розвиток атеросклерозу. Вони вважаються досить калорійними – у 100 г міститься майже 200 кілокалорій. Кількість протеїну в тих же 100 г становить 13,7 г, жирів – 11,9 г, а вуглеводів – 1,1 г.

Індичка несе яйця, порівняні за складом з курячими, але які мають більшу енергетичну цінність і кількість білка. У яйцях індички міститься багато поживних речовин. Калорійність продукту складає 172 ккал на 100 г. Сильне впливом геть склад яєць надає період, коли вони з'явилися.

При зберіганні від 6 до 8 діб опускають температуру до 8-11 градусів, а вологість підвищують до 85%. Зберігати індикові яйця більше 8 діб не варто, тому що в цьому випадку відсоток виведення різко знижується.