У чому краще готувати печеню

Чим відрізняється печеня від тушкованої картоплі з м'ясом?

Основна відмінність жаркого від рагу в тому, що головний компонент першого – смажене м'ясо або приготовлене в печі, а другого – тушковане на вогні або плиті. З цього можна зробити висновок, що соус (соуз, соузі) і рагу – це досить близькі речі, тоді як спекотне в цій суперечці трохи не доречно.

Яке м'ясо краще брати на печеню?

Шийка, окіст та будь-які шматки свинини «з жирком» — це саме те, що потрібно тим, хто не обмежує себе у смачному харчуванні та калоріях. Якщо ж ви хочете злегка зменшити калорійність жаркого, тоді вибирайте для нього пісніші шматки свинини – добре підійдуть карбонад, корейка і нежирна свиняча вирізка.