Білок у м'ясі та м'ясних виробах
Білок г/100 г | |
---|---|
М'ясо відварене яловичина | 25,80 |
свинина жирна | 11,70 |
свинина пісна | 22,50 |
баранина нежирна | 25,00 |
•20-Jan-2022
Лідери за змістом білка Серед м'яса, яке ми традиційно вживаємо, деякі різновиди містять особливо багато білка. До них відносяться: конина та кролятина. Що ж до м'яса птахів, то тут лідерами є індичка і курка, м'ясо якої має цілу низку переваг з точки зору дієтології.
Якщо ви називаєте себе справжнім м'ясоїдом, який не вважають птицю м'ясом, тоді у нас для вас гарні новини: свинині ще більше білка (100 грам м'яса – 28 грам білка), але і калорій більше – Усі 160.