В якому йогурті мало цукру?

Так, найменша серед досліджених продуктів кількість цукру у йогуртах «Б. Ю. Александров» (4,71%). Слідом за цими йогуртами за кількістю цукру йдуть «Красногорський» (5,41%), «Хатинка» (5,71%) та «Вятушка» (5,82%).

У продуктах з низьким вмістом цукру не повинно бути більше 5 грамів цукру на 100 г продукту. Лише 9% від загальної кількості вивчених йогуртів відповідають цьому критерію.

Найкращі питні йогурти із рейтингом 4,9–5 балів. Це Valio, Epica, «Активіа», «Слобода», «Смачнотієво», «Червона ціна». За підсумками дослідження вони відповідають вимогам законодавства та випереджаючим вимогам стандарту Роскачества.