Як їдять яйця із зародками?

ពងទាកូន, paung tea kaun) – популярна страва східної кухні, що являє собою варене качине яйце, в якому вже сформувався плід з оперенням, хрящами та дзьобом. Використовується у країнах Південно-Східної Азії (В'єтнам, Камбоджа, Лаос, Малайзія, Таїланд, південні провінції Китаю), а особливо на Філіппінах.

Яйця з мертвим ембріоном. Поживних речовин у такому яйці точно немає. Більше того, воно небезпечне для здоров'я при вживанні (якщо ембріон помер давно). Тому краще не є подібні яйця.

Їдять яйця, Очистивши від шкаралупи і поклавши на тарілку хвилин на 15, за цей час з них трохи вивітриться запах аміаку. Потім яйце ріжуть на 4 частини та їдять, полив соєвим соусом з додаванням імбиру. Солоні качині яйця – Ще одна кохана китайцями закуски.