Як можна їсти курячі лапки

Курячі лапки в кулінарії

Курячі лапки у гірчично-медовому соусі, тушковані з гарбузом, запечені з овочевим рагу, до якого обов'язково входить кабачок. Мудрі господині, купуючи на ринку, свіжу курку, ніколи не викинуть курячі лапки, обов'язково додадуть їх у курячий бульйон, для навару та особливого аромату.

Як правильно їсти курячі лапки?

Як частина основної страви, вони варяться з рисом, овочами та іншими частинами курки, наприклад, грудками чи стегнами. Лапки можуть бути приправлені соусом. Багато їдять курячі лапкиЯк закуску і жують їх м'яку шкіру, кістки ніг відкидаються.

Кому не можна їсти курячі лапки?

А як же шкода? Незважаючи на велику кількість плюсів, шкода також є. Значною мірою в холестерині (аж 84 мг на 100 г). Тому тим, у кого є проблеми із зайвою вагою, із серцем та цукровим діабетом захоплюватися курячими лапками не варто.