Як пожвавити вчорашні млинці?

Як розігріти заморожені млинці Після злегка обсмажте млинці на сковороді, попередньо змащеною рослинною або вершковою олією, і можете подавати блюдо на стіл. У середньому обсмажування млинців на сковороді відбувається так: 5 хвилин просмажте на невеликому вогні з одного боку і стільки ж часу з іншого.

Якщо при замішуванні тіста використовувати звичайну воду, млинці вже в процесі випікання почнуть кришитися по краях. Рекомендуємо додавати в тісто молоко, кефір або кисле молоко. Завдяки кисломолочним продуктам підвищеної жирності (2,5–5%) млинці завжди будуть ніжними.

Розігрійте духовку до 160-180 градусів. Змастіть маслом лист і викладіть на нього млинці. Готуйте 15-20 хвилин. Викладіть млинці на тарілку в один шар.