Як правильно їсти маршмеллоу на багатті

Як смажити маршмеллоу, чи зефір для смаження на багатті

Нанизуйте на паличку шматочки маршмеллоу та обсмажуйте їх над верхнім полум'ям багаття до утворення хрусткої скоринки кольору карамелі.. Робиться це легко та швидко: на раз-два. Маршмеллоу вважається калорійними ласощами.

Як їсти маршмеллоу на багатті?

Покроковий фоторецепт

  1. Підготуйте дерев'яні шпажки для смаження зефіру.
  2. Крок 1. Посмажте маршмеллоу. Проткніть зефір шпажкою. Тримайте над вогнем або гарячим вугіллям 1 хвилину. Постійно повертайте, щоб зефір прожарився рівномірно. …
  3. Гарячий зефір подавайте із гарячим чаєм.

Як правильно їсти маршмеллоу?

Шматочки маршмелоу додають у салати, десерти, морозиво, прикрашають ними торти та тістечка. Досить поширеним способом вживання є додавання невеликих шматочків маршмелоу в какао, гарячий шоколад або кава.