Як правильно постелити папір для випічки

Папір для випічки укладають по всій поверхні листа або приладдя для приготування страви. Необхідно запобігти дотику продукту, жиру та соку з формою для приготування. У разі застосування виробу з одностороннім силіконовим покриттям – його кладуть на деко необробленою стороною вниз.12 березня. 2021 р.

Як правильно стелити пергаментний папір для випічки?

Як використовувати пергамент Укладати пекарський папір необхідно глянсовою або гладкою стороною вгору. Пергаментом зручно вистилати лист і вже на нього викладати тісто, овочі, рибу чи м'ясо. Без олії страви виходять менш жирними, не пригорають і зберігають соковитість.

Якою стороною класти папір для випікання на деко?

Як використовувати пергамент Запам'ятовуємо: на лист або у форму (причому вона підходить навіть для невеликих форм для кексів) пергамент кладеться матовою стороною вниз, а глянсовою – нагору.