Як правильно приготувати крем зі згущеного молока

Як зробити крем зі згущеного молока та олії густіше?

Загустити рідкий крем можна желатином, крохмалем або борошном, цукровим сиропом, яйцями та крохмалем, а також спеціальним загусником крему, які можна зустріти на магазинах прилавків. До речі, останній варіант підійде практично для будь-якого крему.

Чому не виходить крем зі згущеного молока та олії?

ЧОМУ ОЛІЙНИЙ КРЕМ РОЗЛАЇВСЯ? Швидше за все, ви взяли теплу (кімнатну температуру) масло та холодну згущене молоко, і бухнули відразу все згущене молоко в масло. Холодна згущена маса підморозила масло, і воно згорнулося грудочками. А тому що ви вилили відразу ВРЮ згущене молоко – У олії не було навіть шансу охолонути поступово.