Як правильно робити кефір із гриба

Молочний гриб добре промиваємо під проточною водою, після чого поміщаємо в окрему баночку. Заливаємо молочний гриб чистою водою, і додаємо пару столових ложок молока або кефіру. Залишаємо грибок у холодильнику до наступного приготування кефіру. Готовий кефір, Який ми процідили, можна відразу ж вживати!

Чи потрібно промивати кефірний гриб?

Молочний гриб не можна промивати гарячою водою та залишати в холодильнику, т.е. до. він втрачає лікувальні властивості. Молочний гриб вмирає, якщо його вчасно не промити.

Як правильно пити кефірний гриб?

Як зберігати молочний гриб При щоденному отриманні нового молочного підживлення гриб поступово збільшиться у розмірах, і ви також зможете з кимось їм поділитися. На добу вживають 1 склянку кислого молока – за 15-20 хвилин до їди. Пити його перед сном не рекомендується.