Як правильно відбити яловичину для відбивних

Як правильно відбити яловичину?

Зазвичай м'ясо відбивають спеціальним кухонним молотком з дерева чи металу. Дерев'яні молотки краще попередньо змочувати водою – так вони не вбиратимуть сік з м'яса. Є один секрет – перед відбиванням м'ясо можна обернути у харчову плівку. Так весь сік залишиться всередині, а молоток простіше митиме.

Чим можна відбити м'ясо на відбивні?

Відбивати м'ясо потрібно не гострою його стороною, а тупою. Стукайте по м'ясу в різних напрямках, а потім переверніть його і відбийте за допомогою ножа. Для такого способу знадобиться саме скляна пляшка. Щоб скористатися цим методом, потрібно перевернути пляшку вгору дном і шийкою пляшки відбивати м'ясо.