Як правильно засмажити стейк без крові

Як правильно засмажити стейк вдома?

Розігріваємо сковороду, змащуємо стейки маслом, ні в якому разі ні солимо і не перчимо! Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка

Як довести стейк до готовності?

Якщо вам необхідно товстий стейк довести до повної готовності приберіть його в духовку, розігріту до 180 градусів на 3-7 хвилин. Будь-якому м'ясу, і стейку в тому числі, потрібен час на «відпочинок». Це означає, що після обсмажування вам потрібно покласти стейк на тарілку і почекати 5-10 хвилин до подачі.