Як швидко зварити яловичину щоб

Як зробити так, щоб яловичина швидше зварилася?

Щоб м'ясо швидше приготувалося, не потрібно солити бульйон. Додайте сіль за 10 хвилин|мінути| до готовності м'яса. Також врахуйте, що м'ясо звариться набагато швидше, якщо ви опустите його в киплячу воду. Якщо ви не плануєте використовувати бульйон для супу, можете додати кілька столових ложок оцту.

Як зробити так, щоб яловичина була м'якою при варінні?

Що робити, щоб м'ясо було м'яким – секрети приготування Беріть велику каструлю, щоб яловичина при варінні повністю знаходилася у воді. Найголовніше – закип'ятіть несолону воду і потім у неї покладіть шматок м'яса. Зробіть маленький вогонь, зніміть піну, закрийте кришкою каструлю і варіть м'ясо до готовності.