Як варити бульйон із курячих ший?

У середньому процес варіння курячих шийок у каструлі становить 20-40 хвилин, залежно від кількості продукту. Після перших 20 хвилин можете перевірити готовність продукту шляхом розлому. Якщо з нього витікає прозорий сік, значить шийки готові. Не варто відразу виймати їх із бульйону.

Страви з курячих ший допомагають заповнити дефіцит білка та колагену, відновлюють імунітет, стабілізують кров'яний тиск. шиї містять вітаміни А, Е, натрій, фосфор, кальцій

Можна, можливо вчити собаку пережовувати, тримаючи курячу шию за один кінець, щоб собака не поспішала. Курячими шиями можна, можливо замінювати два-три (максимум чотири) разових годівлі на тиждень. Цієї кількості буде цілком достатньо, щоб забезпечити собаку необхідною кількістю кальцію та фосфору.