Як варити квасолю солдатик?

Залежно від способу приготування квасоля буде варитися у середньому від 30 до 90 хвилин. Але краще орієнтуватися не так на час, але в зовнішній вигляд бобів. Щоб точно дізнатися, чи готова квасоляРозімніть одну штучку вилкою або пальцями. Боби мають стати м'якими, але не розваритися до стану каші.

Якщо ви запланували готувати страву з квасолею, але забули її замочити, вчиніть так: покладіть квасоля в широку каструлю, залийте холодною водою на сім-десять сантиметрів і поставте на помірний вогонь. Як тільки вода закипить, вимкніть вогонь, закрийте кришкою каструлю і дайте спокій на годину.

2 годин Скільки ж варити червону квасоля після замочування? Загальна тривалість варіння складає близько 1-2 годин. Це залежить від тривалості зберігання квасолі. Чим «старша» ваша квасолятим довше вона буде варитися.