Як приготувати
- Ставимо воду у каструлі 2,5 літри.
- Солимо воду.
- У киплячу воду скидаємо макаронні Вироби. …
- Періодично помішуючи, варимо 10-12 хвилин в залежності від сорту. макарон. …
- Готові макарони проціджуємо за допомогою друшляка. …
- Коли вода стіче, перекладаємо макарони назад у каструлю, додаємо вершкове масло.
Склад: борошно з твердих сортів пшениці макаронних виробів, питна вода. Час варіння: 7 хвилин.
ПРИГОТУВАННЯ ПАСТИ Доведіть до кипіння 4-5.5 літрів води і додайте сіль до смаку. Опустіть пасту в воду, що кипить, і повільно перемішайте. Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо варити її 10 хвилин, періодично помішуючи та не накриваючи кришкою.