Як варити свіжий брокколі, щоб вона була хрусткою?

Викладіть броколі у киплячу воду. За бажання воду можна підсолити за смаком. Зменште вогонь до середнього.В воді

  1. хрумка броколі – 1,5-2 хвилини варіння;
  2. злегка хрумка броколі – 3-4 хвилини;
  3. м'яка броколі – 6-8 хвилин.

15 Jan 2019

Причому навіть від сирої броколі можна отримати насолоду. Достатньо нарізати її невеликими шматочками, побризкати лимоном і подати з лососем. Коли готуєте на пару, слід бути дуже уважними: броколі не повинна стикатися з окропом. Кришку не відкривайте до кінця приготування.

Розберіть броколі на суцвіття і викладете на лист, злегка змащений олією. Додайте до капусти олію, подрібнений часник, сіль і перець і добре перемішайте. Запікайте при температурі 220 °C протягом 10-15 хвилин. Не забувайте, що чим довше готувати броколітим м'якше вона буде.