Як визначити міцність домашнього пива?

1. Якщо ви робите пиво або медовуху, переведіть показання початкової та кінцевої густини сусла в одиниці алкоголю за допомогою таблиці. Потім розрахуйте різницю між початковою та кінцевою міцністю – це і буде міцність вашого напою. Відповідь: Об'ємна частка спирту = 6,75 Про.

Одиниці виміру Як правило, фортеця виражають у відсотках, відповідних відношенню обсягу розчиненого безводного спирту до всього напою. Цю величину, стосовно алкогольних напоїв, часто називають об'ємною часткою, хоча в об'ємної частки є й інші нееквівалентні визначення.

При варінні домашнього пива можна, можливо підвищити повнотілість наступними прийомами:

  1. Застосування карамелізованого чи смаженого солоду. …
  2. Добавка нескладеної зернової сировини. …
  3. Підвищення температури затирання. …
  4. Використання штаму дріжджів з низьким ступенем зброджування.

28-Окт-2020