Як впливає кукурудзяний крохмаль на організм людини?

Кукурудзяний крохмаль може завдати шкоди людині з непереносимістю кукурудзи, що може призвести до ускладнень, таких як астма, алергічні реакції, висипи на шкірі.. Кукурудза не рекомендується у вживання людям з проблемами шлунково-кишкової системи та підвищеної згортання крові.

Кукурудзяний крохмаль: користь для організму має жовчогінну дію; посилює стійкість імунітету; виводить шлаки та токсини; підвищує швидкість згортання крові.

Крохмаль перетворюється на цукор і підвищує рівень глюкози у крові. Тому така картопля не варто часто їсти тим, кого вже діагностовано діабет, є переддіабетичний стан, тобто інсулінорезистентність, і тим, хто схильний до набору зайвої ваги”, – каже фахівець.

Він допомагає налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, заспокоює слизову оболонку шлунка, добре насичує і має приємний смак. Саме тому кисіль включений до дитячого раціону та лікувального меню при захворюваннях шлунково-кишкового тракту: виразках, гастритах, запаленнях та ін.