Промийте курячі стегна і викладіть їх на шар помідорів. Можна зняти шкіру, якщо хочете отримати блюдо з мінімальним вмістом жиру. Посоліть м'ясо птиці та присипте приправою. Розігрійте духовку до 200 градусів і відправте форму в духовку на 40 хвилин.Jul 2, 2021
КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
- Крок 1. Курячі стегна посипати приправою, сушеним часником і сіллю.
- Форму для запікання застелити фольгою, скласти курячі стегенця у форму.
- Змастити олією. Збризкати лимонним соком. Залишити на 30 хвилин.
- Розігріти духовку до 180 градусів. Поставити форму у духовку. …
- Готово!
Dec 27, 2017
Деко застелити пергаментом і викласти курячі стегенця. Духовку розігріти до 220 градусів. Надіслати м'ясо запікатися на 10 хвилин, потім температуру зменшити до 180 і готувати ще 40-50 хвилин. Таким чином на курячих стегнах вийде золотиста скоринка, а всередині вони будуть дуже соковитими.
На лист викласти спочатку м'ясо, а потім навколо нього розкидати картоплю. Ставити запікатися блюдо потрібно у вже розігріту духовку, температура 180-200 градусів. Для приготування буде достатньо 40-50 хвилин.